Welkom!

Mijn naam is Evy Verbeure en jumping fitness is mijn passie!

Vroeger heb ik veel sporten en groepslessen geprobeerd maar er was altijd wel een reden waardoor ik afhaakte.

In een sportclub in de buurt leerde ik jumping fitness kennen en al snel had ik de smaak te pakken. In het begin vond ik het lastig en het was een uitdaging maar nu sta ik met een brede glimlach te springen! Het bezorgt me een gelukkig gevoel en het geeft me telkens weer een energieboost.

In september 2020 behaalde ik het diploma “Jumping Fitness Instructor” en sindsdien volg ik ook extra fitnessopleidingen bij Syntra West.

Overdag werk ik als leerkracht wiskunde en chemie dus lesgeven is echt m’n ding.

Tijdens mijn lessen jumping fitness probeer ik via mijn enthousiasme iedereen het goeie gevoel te bezorgen dat ik zelf krijg door het springen op de mini trampoline.

Bij Fit By Evy springen we enkel op kwaliteitsvolle Bellicon® trampolines (AGR-keurmerk, Actie voor een Gezonde Rug en vervaardigd in Duitsland volgens de strengste kwaliteitsnormen).

Regelmatig trainen op een Bellicon® mini trampoline heeft tal van positieve effecten op het hele lichaam:

 • verantwoord afvallen: het is twee keer zo effectief om gewicht te verliezen en de conditie te verbeteren dan hardlopen;
 • het versterkt de rugspieren waardoor rugklachten kunnen verminderen;
 • botten versterken door op en neer springen dus jumping fitness heeft een positief effect op osteoporose;
 • verantwoord bewegen zonder last van de gewrichten: de spieren rond de gewrichten worden versterkt zonder schokbelasting;
 • het pompeffect van de spieren tijdens het springen versnelt de lymfecirculatie wat goed is voor het immuunsysteem;
 • door het bewegen op de Bellicon® ontspan je snel en gemakkelijk en komt je geest tot rust wat ook bijdraagt aan een betere nachtrust;
 • balans en coördinatie worden beter;
 • verder heeft elke vorm van bewegen een positieve invloed op hart- en vaatstelsel en diabetes type 2.

Naast mijn passie voor jumping fitness ben ik ook bezig met gezonde voeding. Gezonde voeding doet voor mij wonderen! Ik ben geen voedingsdeskundige maar weet wel wat er voor mij helpt om slanker en fitter te zijn en dat deel ik graag met jullie!

Wil je graag meer energie, een betere conditie, een strakker lichaam of wil je graag enkele kilootjes kwijt? Dan is jumping fitness bij Fit By Evy echt iets voor jou. Zowel vrouwen als mannen, jong en oud hebben er baat bij.

(Jumping fitness wordt afgeraden voor mensen met hartproblemen en zwangere vrouwen.)

Bij Fit By Evy kan je kiezen uit drie soorten lessen (duurtijd: 1 uur):

 • Start to Jump: dit is een basic les, ideaal voor mensen die willen starten met sporten, waarvan de conditie op een laag pitje staat of die herstellen van een blessure. We starten met eenvoudige oefeningen op een gezapig tempo.
 • Toning Jump: deze les zorgt voor een leuke afwisseling tussen lichte cardio en spierverstevigende oefeningen m.b.v. eigen lichaamsgewicht. Ideaal dus voor wie wat strakker wil worden.
 • Cardio Jump: tijdens deze les gaan we tot het uiterste, de hartslag gaat de hoogte in en we springen én zweten op de oppeppende beats van de muziek. Ideaal voor wie zijn conditie wil verbeteren en graag een paar honderd kcal wil verbranden.

Verandering begint bij jezelf!

Reserveer vandaag nog jouw plaats op een Bellicon® mini trampoline bij Fit By Evy!